Första inlägget som "vuxen".

Idag, måndagen den 30 Augusti, fyller jag 20 år. Ett stort steg in i vuxenlivet.
Just nu känns det inte som om det är någon större skillnad. Frågan "hur känns det att ha lämnat tonåren och blivit vuxen?" har jag redan fått höra några gånger och klockan har inte ens slagit 12.00. Hallå, ålder är bara en siffra ,jag kommer aldrig att bli vuxen. Även att jag är 20 år, snart gift och har större delen av mitt liv planerat, känns det som så att jag aldrig kommer känna mig vuxen...

Satt tidigare och läste lite vänners bloggar där de skrev om just deras 20 årsdag. De flesta skrev om deras åldersnoja över att de varken har körkort, lägenhet, jobb eller pojkvänn. Då slog tanken mig att jag har allt det där till och med snart en yttligare, glittrande ring som smyckar min hand. Borde jag känna ångest över att jag är 20 år och snart har gjort allt?

Tror inte så, just nu känns det som om att jag är en flicka, tjej, kvinna (kalla det vad ni vill) som är i mina bästa år.

Jag är så himla lycklig. Och det känns inte alls som om att det är efter 20 som allt bara går utför, snarare tvärt om. Känns som om att det är här allt börjar!

Svensexa

Idag kom Hampus kompisar inrusande i lägenheten på morgonen. Det var nämligen dags för svensexa. Han fick ta på sig en reflexväst och ett par strumpbyxor med två hål för skinkorna. Efter det skulle vännerna bjuda honom på frukost. Mysigt tänker ni, men nej jag kan lova att det varken såg eller luktade mysigt. De hade mixat ihop allt man kan tänka sig, tyckte jag hörde kaffe, hamburgare, ost osv. Låter inte särskilt gott. Det var nästan att man fick kvälningar att diska glaset som sörjan låg i. Sen bar det av. Så vi får väl se när han kommer hem, om han nu kommer hem.

Det faller på plats

Nu har man hämtat både ringen och klänningen. Otroligt vacker klänning och en sjukt fin vigselring.
Kan inte bli bättre!


35 days to go.

Spelningen

Spelningen gick precis som den skulle. Var dock väldigt tråkigt att intohimo spelade samtidigt några meter ifrån. Förstörde stämningen en aning. Men Hampus var verkligen duktigt :)

Jag är lycklig helt enkelt!

Sitter hemma i lägenheten, Hampus fixar med gitarren inför spelningen på vätterfesten. Katterna sitter i köket och varvar ätandet med bus.

Ska snart gå ner och lyssna på blivande mannen. Okej, jag är stolt! Vadå då?! Jag har all anledning till att vara det med, han ger mig så mycket, allt. Det skulle faktiskt inte kunna bli bättre än såhär. Jag har världens finaste lägenhet, världens sötaste kattungar, världens vackraste man, eller i alla fall blivande man, (kan man säga vacker, snyggaste kanske stämmer bättre in).

Just nu känns det så himla bra, jag är lycklig helt enkelt!


Tack!


Utökning i familjen

Nu bor det två kattungar tillsammans med oss i vår lägenhet. Helt underbart söta.
Det har rivits ner lampor, klättrats i gardinerna och varit catfight ;)
Men som Hampus säger "man kan ju inte bli arg när de visar de där ögonen".

Namnen till katterna blev Mio och Nåva :)

45 days to go

Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig men det blir bra ändå :)


Jag är lyckligast med dig hur det än blir, det är det som är egentligen spelar roll. <3
Tack för att du är min. <3

Mardröm

I natt vaknade jag med panik eftersom att jag drömt en jättekonstigt mardröm, självklart om bröllopet.

Jag drömde att tiden gått så fort så att dagen med stort D var idag och jag hade inte hunnit fixa naglarna, håret, smink ovs. Mina naglar var trasiga, några var helt av och man kunde se rester av mitt gröna nagellack kvar. Håret hade jag glömt att färga så det var orange/rött med 3cm utväxt... alltså skit snyggt! Not. Och så hade jag inte hunnit fixa bröllopslooken på håret så jag fick se ut som jag gör av vanligdag när jag går till jobbet.

Jag hade till och med glömt att köpa smink så jag fick se ut som jag gör varje dag. Klänningen hade men den var för liten. Mina nyinköpta underkläder var försvunna så jag fick nöja med med de gamla trasorna jag har i garderoben.

Det enda som var bra var min skor.

Någon möhippa hade heller inte varit.

Vilken dröm. Nu ska jag fixa klart att till bröllopet och lägga allt på ett och samma ställe så att jag har koll på allt. Så att detta inte slår in. Och om man berättar en dröm slår den väl inte in ?! Det har jag hört på askungen. ;)



Tips!

På vårt bröllop har vi 50-tals tema och jag har hittar en jätte rolig sida där man kan köpa en massa kul :)

http://www.modcloth.com/

49 days to go

Nu är det inte långt kvar, det går så himla fort.
Och vi har fortfarande massa kvar som ska fixas.


Btw. Någon som har elelr vet någon som har en bil ifrån 50-talet.


Sista provningen

Idag var jag hod Victoria på sista provningen av klänningen innan bröllopen. Den blir så vacker. Och jag känner mig verkligen extremt vacker när jag bär den på mig. Som en dröm om inte bättre :)

Gammalt blir nytt!

Läste i tidningen att det nya modet kommer att vara mycket inspirerat ifrån 60-talet både när det gäller kläder, hår och smink.
Så himla roligt eftersom att det är rätt likt 50-talet som är temat på mitt bröllop i September. Så för er som fortfarande inte har hittat kläder, eller vet hur ni vill ha håret behöver inte vara oroliga eftersom att tidnignarna snart kommer ut med en massa inspiration.

Alltså kommer de korta frisyrerna hålla dig kvar, vilket jag gillar :)



...

Ge mig ett tecken!

Prishöjning!

Klipp från 195:-/255:-
Färg från 695:-


Snart är den klar!

Idag var jag och provade klänningen, den var så vacker. Hon är så duktigt.
Ska troligtvis dit idag igen eller imorgon. Sen är den klar!

Sista anmälningsdagen

Idag är detsista anmälningsdagen till bröllopet.
Glöm inte att anmäla er om ni har fått en inbjudan :)

RSS 2.0