Påsk, redan?!

Påsken närmar sig fort, lite för fort. Idag på jobbet skulle påskpyntet fram kändes konstigt att ställa fram en massa kycklingar samt då till hemmakväll för att köpa påskgodis. Man kände sig nästan knäpp för det kan ju inte vara skärtorsdag nästa vecka, det är ju helt sjukt att tiden går så fort. Det är väl snart dags att börja leta julklappar... igen!

våfflathår på ingång

Det var inte alls länge sen jag sa till Hampus att jag tyckte att det skulle vara häftigt att göra en uppsättning med våfflathår. Idag är det väl nästan ingen som använder en våffeltång, krustång eller vad ni nu vill kalla det. Men
alla minns den och det våfflade håret som var stort som bara den. Det komiska är i alla fall att idag när jag skulle kolla upp det senaste inom hårmodet så var det just det våffladehåret som är pågång att göra en come back. Jag säger bara "I like".
Så nu är det dags att leta fram sina gamla tänger eller springa och köpa en ny.

Efter en helg med förkylning...

...ligger det verkligen en massa näsdukar överallt. Precis som nässprays-reklamen på tv.





Sjuk

Sedan jag började jobba på salong cherie så har jag blivit riktigt dålig på att uppdatera bloggen. Måste bli bättring.
Just nu ligger jag här och är sjuk, inte alla kul. Jag hatar att ha feber, att svettas och frysa på samma gång. Jag hatar att vara förkyld, att knappt kunna andas. Jag börjar till och med känna mig riktigt rastlös nu när jag inte har gjort något på en hel dag förutom att kolla på en massa film. På ett sött känns det skönt att detta blir en dag då jag verkligen inte gör någonting... Man behöver sådana dagar!
Jag hoppas jag blir bättre till måndag så att jag kan jobba då i alla fall. :)

Visning

I lördags så hade jag min första visning kan man kalla det. Kyrkan hade ordnat att unga tjejer skulle få komma dit mellan 9:30-13:00 för att prata om skönhet, äta frukost samt göra ansiktsmasker och lära sig massage. Jag var där som frisör och "gjorde om" en tjej med samma namn som mig, Hanna. Resultatet blev jätte bra, har dock inga bilder så ni får tro mig på mitt ord. Det blev super! Flickorna som var där fick ställa en massa frågor till mig och jag frågade glatt. Jag visade dem lite olika produkter och delade ut mina visitkort så jag får nu bara hoppas och hålla tummarna för att de blev inspirerade och ringer salongen för att boka in en tid hos mig.

Färger 2010

Vårens absolut hetaste färgerna 2010 är såklart de oranga, koppriga och röda färgerna. Som ska färgas i slingor, partier och eller till och med hela hår för den som vågar.
jag tog mig friheten att testa lite så numera är kalufsen jag bär på orange.
Känns ovant, konstigt men ändå tufft på något sätt.
Jag säger inte nu att alla ska färga håret så som mig eftersom att alla inte passar i det.
Men för er som vågar och känner att ni har rätt attityd och utstrålning: vad väntar ni på?! Testa på något som inte många har och våga stick ut. För hur många är det egentligen som tittar i färgkartan och utbrister "den här färgen vill jag ha" samtidigt som man pekar på en orange färg. Våga mera!¨

Jag behöver er!

Idag på salongen fick jag in min första permanent-kund. Så på onsdag ska jag utföra en permanent för första gången på salongen, spännande. Jag är super nervös men vi får hoppas att det går bra.
Behöver förövrigt mycket mer kunder för att jag ska få jobba kvar, så jag hoppas att ni ringer och bokar tid snart. Behöver er!
Ring och boka tid på 036-71 55 57.

Neo

Hallå?! Är det bara jag som tycker att Neo från melodifestivalen var sjukt charmig, män med lockar alltså. Tror det får bli en permanent på Hampus snart framöver.
Neo är inte den enda killen som är fin med sina lockar, titta bara på stjärnor som Håkan Hellström, Mika, Erik Hassle osv.

RSS 2.0