Johnny Depp

Världens bästa skådespelare, eller?  Det finns väl ingen som inte kan hålla med.
Alla filmer han medverkar i är verkligen hur bra som helst. Kolla bara Edward Scissorhands, Public Enemies, eller alla Pirates of the Caribbean filmerna. Och inte nog med det så blir det en uppföljare av pirates-filmerna, On stranger tides, där Jhonny ska spela Jack Sparrow för fjärde gången.

Johnny Depps bakgrund börjar egentligen med att han ville bli en rockstjärna, hans drömmar var så pass stora att han efter att han fyllt 15 hoppade av skolan för att satsa på en karriär inom musik. Ungefär fem år senare åkte han och hans dåvarande flickvän till Los Angeles där hon pressenterade honom för hennes vän, Nicolas Cage, som då precis hade startat sin karriär som skådespelare. Han peppade Johnny att också göra ett försök, som tillslut fick en roll i "Terror på Elm Street", och på den vägen är det.

Johnny har sedan han började sin karriär visat oss att han är en av Världens absolut största och bästa skådespelare. Man kan inget annat än att älska han och hans verk. Så nu är det bara att vänta på fjärde Pirets filmen som kommer i maj 2011, och alla andra filmer. Redan den 5 mars i år kommer ju Alice i underlandet som han medverkar i, längtar.

Depp vann "the Favorite Movie Actor of the decade" vid "the People Choise awars" i Los Angeles. Han har även utsetts till världens sexigaste man ett flertal gånger. Men priset han får betala är högt eftersom att han knappt kan vistas ute längre, alla beundrar honom och sliter i honom, kvinnorna vill ha han och männen vill vara som han.



Bra filmer med Johnny Depp:

Edward Scissorhands
Gilbert Grape
Donnie Brasco
Chocolat
Blow
Secret Window
Finding Neverland
Kalle och Chokladfabriken
Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans förbannelse
Pirates of the Caribbean - Död mans kista
Pirates of the Caribbean - Vid världens ände
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Public Enemies





Kommentarer
Postat av: Anonym

from hell o speely hollow är också bra:)

2010-01-28 @ 18:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0