Uppdatering

Efter det som hände med hyresvärden på lägenheten vi tittade på vad det bara att titta framåt och försöka leta vidare. Vi fick ett erbjudande om en lägenhet på Haga vid McDonalds jordbron, vi ansökte i hopp om att få den. Jag kände inte direkt att jag ville bo där eftersom att det är helt åt andra sidan stan och dessutom fel sida stan.
Som tur var fick vi den inte, men direkt där hampus ringe och frågade vem av de fyra paren som sökt lägenheten fick den, så fick han ett erbjudande om en lägenhet på Rosenlund. Samtidigt som han fick veta de positiva beskedet kom ett mail om en lägenhet på Ekhagen. När posten kom senare på dagen var det ett brev från vätterhem om en tvåa på öxnehaga med. Hur stor är chansen att man får tre jättebra erbjudanden på en gång.
Vi valde att åka och titta på lägenheten på Rosenlund eftersom att det gick snabbast att boka tid för visning hos bygginvest.

Vi åkte till lägenheten spända och nervösa. När vi kom in lägenheten visade sig att det hade bott en gammal tant där som nyligen hade gått bort. Tapeterna var gamla, lilla, rosa, blåa och gula med roseter, boder och blommor. Väggarna var även täckta med en massa tavlor och dylikt. Doften man möttes av var den där vanliga doften som brukas finnas hos äldre personer. Lägenheten var inte direkt någon höjdare som ni kanske förstår.

Men vi valde ändå att säga att vi var intresserade. Samma dag fast två timmar senare fick vi veta att vi fått lägenheten och att de inte ens hade låtit någon annan titta på den eftersom att de tyckte lite synd om oss och kände att de ville ge oss den.

I början kändes det lite sådär eftersom att den inte ens var nära en tio-poängare. Men det visade sig snabbt att det ska besiktas och nästintill helrenoveras.

Så nu den 1/6 bor man på Rosenlund i en lägenhet som kommer att bli en stark 10-poängare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0